Tende in senčila

TENDE IN MARKIZE

Prodaja in montaža tend markiz

 

Tende markize so primerne za senčenje predvsem kjer ne potrebujete stalne sence je pa potrebna zaščita pred močnim soncem.  

Ustvarjajo udobno klimo in odlično senco. Namenjene so za zunanjo uporabo, kot so balkoni, terasi, vrtovi, atiji, …

 

V ponudbi imamo tende in markize vrhunskih svetovnih proizvajalcev. Ponujamo vam tende in markize tako za privatno uporabo, kot za profesionalno (poslovni objekti, gostinski lokali, …).

Vse naše tende in markize odlikujejo kvalitetni materiali in vrhunski dizajn. V naši široko ponudbi boste vsekakor našli pravo tendo, ki bo izpolnila vse vaše želje in zahteve.

Dolgoletne izkušnje so naša prednosti pri montaži tend in markiz. Izdelujemo jih po meri in želji stranke in na ključ. Poslušamo željo stranke, jim svetujemo in skupaj izberemo primerno tendo – markizo. Nato pride izdelava in na koncu montaža.

Ker imamo izbor kvalitetnih tend in markiz nudimo 10 let garancije.

Tende markize nudijo različne načine pogona, ročni, električni pogon z stikalom ali električni pogon z daljinskim upravljanjem. Lahko jih dopolnimo tudi z zaščitnim senzorjem za veter.

KONSTRUKCIJA ZA TENDE MARKIZE

Je iz aluminijaste osnove, ki je prašno barvana. (kasete tend, profili, nosilci…) Navijalne cevi so iz pocinkanega nerjaveče pločevine. In so različnih dimenzije.

Večino naših rok pri tendah ima vgrajeno inox verigo, ki onemogoča, da bi se strgala, kot se to dogaja pri rokah, ki imajo jeklenico. Vsi vijaki pa so nerjaveči.

 

PLATNO ZA TENDE

Uporabljamo materiale svetovno priznanega izdelovalca tkanin Dickson!

https://www.dickson-constant.com/en/UK

Izbirate lahko med različnimi tkaninami platna za tende francoskega proizvajalca podjetja Dickson. Dickson so akrilne tkanine, ki so posebej zasnovane za zahtevnejše pogoje, zato so primerna za terase gostiln, kjer so platna tend še posebej izpostavljena dežju, vetru in soncu, namenjena pa so tudi za zahtevnejšim uporabnikom doma. Odlikujejo jih enostavno vzdrževanje, dolgotrajne barve in vodoodpornost.

 

POPRAVILO IN ZAMENJAVA PLATNA NA TENDI

V kolikor imate staro, strgano ali dotrajano platno na vaši tendi markizi, je zdaj čas za novega.

Ponujamo vam celovito storitev:

  • Izmera na lokaciji
  • Platno po izbiri iz kataloga ORCHESTRA – proizvajalec DICKSON – 10 letna garancija na barvno obstojnost
  • Šivanje na točno mero
  • Čiščenje ogrodja
  • Zamenjava platna na ogrodju
  • Odvoz starega platna

Obnovite vašo staro tendo in ji dajte povsem novi izgled.