Protivetrne zaščite

Protivetrni sistemi

Protivetrni sistemi oziroma protivetrna zaščita se uporablja predvsem za zaščito prostorov, ki so izpostavljeni zunanjemu vetru. Protivetrni sistemi se uporabljajo na terasah, pergolah, balkonih, nadstreških, atrijih …

Protivetrni sistemi pa se uporabljajo tudi v profesionalne industrijske namene, kot so razne delno odprte industrijske hale, hlevi, gostinski lokali, športni objekti oz igrišča …. V živinoreji nam protivetrni sistem omogoča zadostno izmenjavo svežega zunanjega zraka in onemogoča prepih.

Za izdelavo protivetrne zaščite ali sistema nudimo vrsto različnih rešitev prav tako različne materiale.

Sistemi so lahko fiksni, delno fiksni, odpiralni, snemljivi … lahko jih opremimo z motornim pogonom ali ročnim pogonom, odvisno od želje stranke.

Materiali za protivetrno zaščito so lahko

  • PVC tekstilne mreže (mrežasti materiali), ki zastirajo pred neželenimi pogledi, hkrati pa vam omogočajo pogled navzven,

  • PVC ponjave, ki popolnoma zaprejo prostor,

  • Prozorne pregrade,

  • Akrilni materiali

IZDELAVA KVALITETNIH PROTIVETRNIH SISTEMOV OZ ZAŠČIT PO MERI.

Kljub dolgoletnimi izkušnjami se vedno posvetujemo s stranko o njenih željah in potrebah. Nato naredimo izmero na objektu.

Ko dobimo dovolj informacij za izdelavo pravega protivetrnega sistema stranki, podamo predlog in ponudbo za izdelavo.

S pravilno izmero, ki jo opravimo lahko garantiramo, da bomo prostori zaprti tako, kot stranka to pričakuje. Izdelan protivetrni sistem oz zaščito vam dostavimo in zmontiramo na ključ.

 

 S protivetrno zaščito bo vaša terasa zaščitena pred vetrom in dežjem, da boste lahko tudi v hladnejših dnevih uživali zunaj.

V kolikor se še niste odločili, katera izbira je za vas najbolj smiselna, nas lahko tudi pokličete ali nam pišete za nasvet.